28
Dum, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În data de 25 iunie a.c., în jurul orei 06.00, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a sesizat un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier despre faptul că și-a pierdut o borsetă cu bani pe o stradă din cartierul Mănăștur.

 La aceeași dată, în jurul orei 03.00, bărbatul împreună cu fiul și cu soția urmau să plece într-o vacanță, respectiv un tur al Europei, iar după ce și-au pus toate bagajele în autoturism au pornit la drum, acesta uitând o borsetă ce conținea sumele de 2000 de euro, 1000 de franci elvețieni, precum și 3 pașapoarte, pe plafonul autoturismului.

 După aproximativ 5 minute s-au oprit într-o stație de carburanți pentru a alimenta rezervorul autoturismului, iar în acel moment bărbatul și-a dat seama că a pierdut borseta.

 A încercat să refacă traseul pas cu pas, însă bunul era de negăsit. Astfel, a apelat la Biroul Rutier, unde l-a întâlnit pe colegul nostru, în vârstă de 45 de ani, căruia i-a descris toată întâmplarea.

 Acesta i-a promis domnului că va încerca, alături de colegi, să-i recupereze bunurile pierdute într-un timp cât mai scurt. 

Polițistul a analizat imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din zonă și a reușit să identifice un autoturism, respectiv un taximetru, de unde a coborât o persoană care a ridicat bunul căzut pe carosabil.

 În baza investigațiilor efectuate a reușit să identifice conducătorul autoturismului, acesta prezentându-se la unitatea în care polițistul își desfășoară activitatea.

 Astfel, borseta cu sumele de bani în întregime și cu cele 3 pașapoarte a fost recuperată și predată proprietarului.

 Acum, bărbatul împreună cu familia se bucură de excursia planificată.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh