28
Dum, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 14 iulie a.c., în intervalul orar 10.00-13.00, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda împreună cu polițiști din cadrul Biroului Rutier Turda și cu sprijinul jandarmilor din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Turda, au organizat o acțiune preventiv-reactivă în mediul rural.

 

S-a acționat pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea regulilor de circulație, atât de către conducătorii auto, cât și de către ceilalți participanți la trafic, precum și pentru combaterea faptelor antisociale.

 

În cadrul activităților au fost legitimate 108 persoane, verificate aproximativ 80 de autovehicule și aplicate 51 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 24.000 de lei.

 

Totodată, polițiștii au efectuat testări alcoolscopice în trafic și au dispus reținerea a două permise de conducere pentru depășire neregulamentară, precum și reținerea a 3 certificate de înmatriculare.

 

În cazul a 15 persoane au fost dispuse măsuri de amprentare și fotografiere.

 

Exemplu semnificativ:

 

În jurul orei 10.20, polițiștii au oprit în trafic, pe DJ107L, în comuna Tureni, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Cluj-Napoca, care avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

 

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh