26
Dum, Mai
17 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostradă A3 Turda-Borș au acționat în sistem cascadă cu scopul de a reduce numărul de evenimente rutiere și de a impune respectarea limitelor legale de viteză. 

Astfel, în intervalul orar 11.00-17.30, pe tronsonul A3 Câmpia Turzii - Nădășelu polițiștii au constatat și aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 18.000 de lei.

În urma constatărilor, 7 conducători auto au rămas pentru o perioadă pietoni, pentru depășirea limitei legale de viteză fiindu-le suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

În cadrul acțiunii, un conducător auto de 26 de ani a fost depistat rulând cu viteza de 235 de km/h, fiind sancționat cu amendă în valoare de 3.300 de lei și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 120 de zile.

Un alt conducător auto, de 58 de ani a fost înregistrat de polițiști cu aparatul radar rulând cu viteza de 197 km/h, fiind sancționat cu amendă în valoare de 1485 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce 90 de zile.

Alți 5 conducători auto au fost depistați cu viteze de 183 de km/h, 181de km/h, respectiv 185 de km/h, fiind de asemenea sancționați cu amenzi în valoare de 1485 de lei și reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh