28
Ma, Mai
16 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj – Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a două persoane cercetate pentru efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 Din actele de urmărire penală  efectuate a rezultat că, în perioada aprilie – mai 2024,  două persoane ar fi procurat, deținut,  manipulat și comercializat diferite cantități de substanțe psihoactive (2-CMC).     

 Astfel, la data de 7 mai 2024, unul dintre bărbați a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi deținut și transportat peste 500 de grame de substanță psihoactivă (2-CMC), destinată vânzării.

 La data de 8 mai 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus  reținerea a doi bărbați.

 La aceeași dată, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

 Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Cluj -  Poliția Municipiului Turda și ai Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj.

 Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh