19
Mie, Iun
4 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii turdeni au cercetat doi minori de 16, respectiv 17 ani, din Turda suspectaţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt.

În urma activităţilor desfăşurate a reieşit că cei doi sunt suspectaţi de săvârşirea a 19 furturi – furturi de mopede, din auto şi garaje, fapte comise în Turda, Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca, prejudiciul total fiind de 29.760 lei. Din prejudiciu s-a recuperat aproximativ 45%.

 

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Turda au dispus reţinerea celor doi pentru o perioadă de 24 de ore. La data de 28 octombrie 2008, actele întocmite în cauză au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda care şi-a însuşit propunerea de arestare preventivă. Surpriză însă! Sau mai bine zis, nimic nou sub soarele justiţiei oarbe. Instanţa de Judecată a dispus cercetarea acestora în stare de libertate, motivând decizia prin faptul că acei doi suspecţi nu prezintă pericol social. Chiar, ce fel de pericol social să reprezinte bieţii băieţi? Că doar, dacă sunt adevărate acuzele poliţiei, puteau oricând să-i „dea în cap” unuia care, Doamne fereşte, i-ar fi surprins în timp ce operau. S-a întâmplat de atâtea ori încât nu ştiu cum de instanţele lasă în libertate atâtea persoane certate cu legea, spre „bucuria” oamenilor cinstiţi, care mai devreme sau mai târziu cad victime ale infracţiunilor acestora. Pe aceştia cine îi protejează.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh