28
Ma, Mai
16 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

În timp ce noi ne aflam în vacanța pe care ne-am acordat-o de Crăciun și revelion, polițiștii turdeni s-au aflat la datorie. În afara mai multor cazuri de comecializare de artificii și petarde ilegale, de șoferi băuți la volan sau cu autoturisme fără drept de circulație pe drumurile publice, oamenii legii au avut de a face și cu un caz mai spectaculos de furt, unde au fost obligați să facă uz de armă.

Raportul poliției arată că în 28 decembrie 2010, în jurul orei 23.50, poliţiştii turdeni au depistat un grup de persoane necunoscute, care au escaladat gardul de împrejmuire al unei societăţi comerciale din Turda, având asupra lor un sac și mai multe recipiente din plastic de dimensiuni mari.
Persoanele suspecte au fost somate de poliţişti să se oprească, însă nu au răspuns somaţiei.
Pentru prinderea și imobilizarea acestora, unul dintre poliţişti a folosit armamentul din dotare, executând patru focuri de armă în plan vertical, după somarea legală efectuată. Suspecţii au fugit într-o direcţie necunoscută, reuşindu-se totuşi prinderea şi imobilizarea lui M. Georgian, de 21 ani, din Turda.

S-a recuperat de asemenea şi prejudiciul creat, un sac cu azotat (îngrășăminte chimice) și două recipiente de 10 litri erbicid sustrase de M. Georgian şi celelalte persoane suspecte, valoarea bunurilor sustrase fiind estimată la aproximativ 500 lei.
Cercetările poliţiştilor continuă pentru depistarea tuturor persoanelor participante la comiterea faptei şi tragerea lor la răspundere penală, suspectul prins de poliţişti fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat".

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh