18
Sam, Mai
10 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul Rutier au dispus reținerea unui bărbat care a fost depistat de două ori în luna septembrie conducând fără permis, punând astfel în pericol atât siguranța lui, cât și a celorlalți participanți la trafic.

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, din Turda, a fost depistat de polițiști la data de 5 septembrie a.c.,  în jurul orei 03:00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lotus, din Turda, fără a avea permis de conducere.

La data respectivă fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de Codul penal.

La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 00:00, bărbatul a fost depistat conducând autovehiculul pe strada Gheorghe Lazăr, din Turda.

 

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh