04
Lun, Mar
13 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imagePrimăria Municipiului Turda se delimitează de hotărârea SC Salina Turda de a majora tarifele de intrare în obiectivul turistic.  Majorarea s-a produs fără consultarea Consiliului Local sau a Primăriei Turda, decizia fiind luată în totalitate de către noua conducere, respectiv Consiliul de Admnistraţie compus din Robert Cojan (preşedinte), Traian Farcaş, Constantin Costea, Călin Felezeu, Eugen Felezeu, Axente Husar, Ioan Adrian Niculescu, Maria Simona Baciu şi Vasile Nemeş(director).

„În calitate de primar al municipiului Turda solicit conducerii SC Salina Durgău SA să justifice public această decizie, în condiţiile în care în ultimii anii pe sistemul vechi de tarifare s-a lucrat pe profit. Consider că majorarea tarifelor influenţează negativ strategia de promovare a acestui obiectiv important pentru municipiul nostru. Salina aparţine în primul rând turdenilor, iar această majorare de tarif va limita accesul în mina de sare pentru mai multe categorii sociale din comunitatea noastră. Este dreptul fiecărui turdean de a vizita acest obiectiv, atat pentru probleme de ordin medical, cât şi din punct de vedere turistic.

Precizez că, din poziţia pe care deţin, nu am nici un instument legal de a interveni în politica tarifară  a acestei societăţi” a explicat primarul municipiului, Tudor Ştefănie.

Consiliul de Administraţie al SC Salina Durgău SA trebuie să justifice public, în faţa cetăţenilor, a Consiliului Local(prin reprezentanţii săi din Consiliul de Administraţie) şi a Instituţiei Primarului această decizie.

Primar Tudor Ştefănie

Pin It