25
Joi, Apr
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

feerie-pe-gheata-1Am ales un clișeu pentru titlu, din vremea copilăriei noastre, pentru a ilustra bucuria simțită de copii de azi la carnavalul organizat pentru ei pe patinoarul din central orașului. Primăria municipiului Turda, în parteneriat cu Şcoala Ioan Opriş, a derulat vineri, 14 februarie 2014, cu începere de la ora 10.00, acțiunea intitulată Carnavalul pe Gheaţă ”Personaje de basm”. Activitatea şi-a propus să marcheze închiderea sezonului patinoarului Fiesta Club, care a adus multă bucurie turdenilor, mai ales celor mici sau tineri, pe parcursul a aproape două luni, cât a funcționat pe pietonala din centrul istoric al orașului.

feerie-pe-gheata-2Copiii participanți au venit costumați și mascați pentru a face din carnavalul lor un succes, un eveniment în cadrul căruia s-au simțit foarte bine și care îi va face, cu siguranță, să aștepte nerăbdători, sosirea iernii următoarea, siguri fiind de acum că autoritățile locale vor face ca la Turda să existe un patinoar, poate chiar mai mare decât acesta. Nico și colegele sale din echipa Fun Kids au reușit să mobilizeze ”armata” de copii participanți, angrenându-i în concursuri distractive în care micuții nu au ezitat să se dea în spectacol, spre bucuria părinților și dascălilor lor, dar și spre mulțumirea celor din conducerea orașului, sub privirile cărora s-a desfășurat carnavalul. Iar primarul Tudor Ștefănie și directorul Companiei de Apă, Cristian Matei, sunt doi dintre cei care au ”pus umărul” pentru ca la Turda să fie înființat un patinoar. Alături de aceștia, la evenimentul de vineri au fost prezenți, consilieri locali, Geanina Ciobanca și Florin Vulturar din partea SC Turda Salina Durgău SA.

feerie-pe-gheata-3Directorul general al Companiei de Apă ”Arieș”, Cristian Matei, a oferit micilor talente care s-au întrecut pe gheață, mingi inscripționate cu sigla CAA, tricouri și șepcuțe personalizate, dovedind încă o dată că CAA este o companie care se implică tot mai mult în activitățile comunității turdene. Succes incontestabil l-au avut mingile dăruite de CAA în cadrul aceluiași eveniment, probabil cu gândul de a-i ajuta pe micuți să treacă mai ușor peste perioada de timp care îi desparte de iarna viitoare. Alte premii au constat în mingi, tricouri, șepcuțe, mascote și dulciuri.

feerie-pe-gheata- 4Pe durata evenimentului a concertat trupa ”The Lads”, compusă din elevi ai Colegiului Naţional ”Mihai Viteazul” Turda, foarte apreciată de tinerii turdeni și nu numai. Organizatorii au pregătit multe surprize pentru cei prezenţi: intrarea gratuită pe patinoar, pictură pe faţă şi multe dulciuri pentru fiecare.

Patinoarul din centrul municipiului Turda se închide duminică, 16 februarie, după 53 de zile de funcționare în beneficiul micuților turdeni.feerie-pe-gheata-5

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh