28
Joi, Mar
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 santei-iunie-2013Așa cum aniticipam acum câteva săptămâni, tenismenul turdean Petre Santeiu a făcut o figură frumoasă la Campionatul Internaţional Cupa Altius Bucureşti 5-9 iunie. Au participat tenismeni din opt ţări (Austria, Croaţia, Costa Rica, România, Peru, Italia, Bulgaria, Moldova), iar timpul favorabil de dimineaţa până pe la ora 16:00 a permis organizatorilor să ofere condiţii foarte bune de joc în prima parte a zilei, ceea ce i-a ajutat pe jucători.

În perioada 5-9 iunie 2013, Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti a găzduit competiţia ITF Gr. 3 pentru veterani, intitulată Altius Tennis, un turneu la care turdeanul Petre Santeiu s-a clasat pe poziţia întâia la MS 60, iar la dublu masculin, tot peste 60 de ani (MD 60), a câștigat turneul împreună cu vechiul său prieten, Aurel Pârjol.

Petre Santeiu ne-a declarat la întoarcere că turneul a fost destul de greu din cauza multelor meciuri care s-au disputat. ”Cu multă muncă am reuşit să câştig locul I la simplu seniori + 60 şi dublu. Necazul este că încă nu m-au ajutat oamenii măcar taxa de înscriere şi drumul să mi se plătească, bineînţeles este vorba de Comisia Sport Turism de la Consiliul Local Turda”, arată tenismenul care ne reprezintă cu cinste în tenis de atâția ani.

De fapt, profesorul Petre Santeiu are o nouă competiție chiar săptămâna viitoare. ”Săptămâna viitoare voi participa la Campionatul Naţional de Seniori de la Piteşti, 19 - 23 iunie. Sper ca şi acolo să mă pot desfăşura în condiţii bune, să aduc încă ceva pentru Turda apoi plec în străinătate şi am de gând să stau puţin. M-am săturat ... totul pe banii tăi, este greu foarte greu. Sper să-mi găsesc foarte repede jucător-antrenor într-o ţară Spania, Franţa, Germania, Austria, Elveţia unde voi participa la nişte turnee în luna iulie şi august. Dacă treburile merg bine şi voi găsi sponsor voi mai rămâne şi voi participa ultima dată la Campionatul Mondial pe echipe din 9-15 septembrie de la Pörtschach din Austria iar în 15 - 25 septembrie la Campionatul Mondial Individual tot de la Pörtschach”, ne spune tenismenul turdean despre planurile sale de viitor.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh