26
Vi, Apr
2 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Thumbnail imageNici micuții baschetbaliști turdeni nu au fost uitați de consilierii locali care au decis, în cadrul ședinței îân care au votat și bugetul local, să aprobe contractul de asociere dintre Municipiul Turda şi Asociaţia Sportivă ”Şcoala de Baschet Gheorghe Mureşan”, în vederea susţinerii activităţii baschetbalistice, în anul 2013.


Un lucru benefic, mai ales că activitatea începută în urmă cu trei ani de antrenorii lui cooptați de Ghiță Mureșan la școala sa de baschet, începe să își arate roadele: peste 200 de copii care au ales să practice acest sport, o disciplină care îi dezvoltă armonios și îi pregătesc mental pentru încercările viitoare. Unde mai pui că antrenamentele Școlii de baschet ”Gheorghe Mureșan” sunt atât băieți cât și fete, care merg cu plăcere și la meciuri disputate în alte localități ale județului dar participă și la cantonamente, atât de iarnă cât și de vară, la Someșul Rece sau Valea Ierii-Caps.

Pentru aceste activități, aleșii locali au alocat mai mulți bani decât au făcut-o anul trecut, deși vorbim de cea mai mică sumă alocată, dintre handbal, fotbal și baschet.

Ei au aprobat alocarea de la bugetul local al municipiului Turda suma de 230.000 lei, pentru finanţarea activităţii sportive a Asociaţiei Şcoala de Baschet Gheorghe Mureşan în acest an.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh