18
Joi, Apr
16 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageIată că zvonurile scornite mai ales de mediile pedeliste din oraș, referitoare la nefinanțarea în continuare a echipei de handball ACS Potaissa turda, s-au dovedit simple speculații de ordin politic. Aceasta pentru că aleșii locali turdeni au decis aprobarea contractului de asociere dintre Municipiul Turda şi Asociaţia Club Sportiv Potaissa Turda, în vederea susţinerii activităţii handbalistice, în campionatul  2013 – 2014.

Prin aceeași HCL nr. 98 din 3 aprilie 2013, a fost aprobată alocarea de la bugetul local al municipiului Turda a sumei de 2.000.000 lei, pentru finanţarea activităţii sportive a Asociaţiei Club Sportiv Potaissa Turda pentru campionatul 2013-2014.

Trebuie să remarcăm faptul că, dacă la fotbal banii au fost alocați fără nici o situație financiară prezentată Consiliului Local care a decis să acorde aproape 9 miliarde de lei vechi, cei de la handball au prezentat o situație financiară pe categorii de cheltuieli, pentru ca aleșii locali să poată decide în cunoștință de cauză asupra sumelor oferite. În respectivul document, semnat de președintele Asociației ”Club Sportiv Potaissa Turda”, Flaviu Sâsâeac, se arată că totalul bugetului necesar pentru echipa de handball și grupele sale de junior și copii se ridică la nu mai puțin de 3.034.200 lei.

Ca urmare, Consiliul Local a decis alocarea 2 milioane de RON, o sumă similar celei alocate pentru exercițiul financiar anterior.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh