27
Lun, Mar
22 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Joi, 7 februarie 2013, ora 10 a avut loc deschiderea oficială a bazinului de înot didactic din municipiul Turda, situat pe str. Stadionului f.n.

Compania de Apă Arieş a participat la acest eveniment special pentru comunitatea turdeană, fiind reprezentată de PR Manager - Diana Bănete si sef departament productie – intretinere - Cherejdi Teofil.

Este de admirat preocuparea municipalităţii şi, implicit, efortul financiar depus, pentru sprijinirea şi pregătirea tinerilor (preşcolari, elevi, studenţi) pentru aceasta activitate sportivă. Asemenea investiţie creează condiţii optime de agrement sportiv la nivelul municipiului Turda, diminuând considerabil necesitatea de a utiliza bazinele de înot din alte oraşe.

 Inotul este o activitate plăcută cu multe beneficii, iar ca sport şi-a demonstrat eficienţa pentru organism. Faptul că este vorba de un bazin didactic copiii care vor participa la cursurile de inot de aici vor avea numai de câştigat               Un studiu recent a arătat că abilităţile lor fizice se îmbunătăţesc considerabil,  dobândind  un echilibru mai bun şi o coordonare a corpului superioară.

Administraţia locală  a demonstrat, prin proiectele derulate si promovate,  intenţia de a susţine reamenajarea şi refuncţionalizarea întregii zone. Astfel, a reusit sa transforme, o zonă aridă într-un spaţiu menit să menţină şi să întreţină sănătatea membrilor acestei comunităţi.

CAA a demonstrat inca o data, prin implicarea in aceasta investitie, ca sprijina sportul si performanta.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh