20
Sam, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageEchipa de handbal Potaissa Turda a încheiat turul de campionat cu o nouă victorie. Meciul de la Ploieşti dintre echipa locală şi Potaissa Turda s-a încheiat cu scorul de 27 la 30, după ce la pauză tot turdenii au fost în avantaj 11 la 13.

Cei mai buni marcatori ai echipei antrenate de Horaţiu Gal au fost Marian cu 7 reuşite şi Lazăr cu 5 goluri. Şi-au mai trecut numele pe lista marcatorilor Pavel, Ştef şi Câmpan cu câte 4 goluri, Alisie şi Iacob cu 2 reuşite fiecare şi Vizbovsky cu un gol.

Doar în debutul partidei turdenii au fost conduşi pe tabela de marcaj, a urmat apoi un meci jucat ca la carte, în care Potaissa Turda a condus şi la 8 goluri avantaj.

După cele 11 etape ale turului de campionat Potaissa Turda are la activ 8 victorii şi doar 3 înfrângeri. În urma acestei performanţe turdenii se clasează pe locul 4 în clasament la egalitate cu echipa de pe locul 3 CS Ştiinţa Bacău, dar cu un golaveraj mai slab.

Returul de campionat este programat să înceapă pe data de 2 februairei 2013. Atunci Potaissa Turda va da piept chiar cu echipa de pe locul 3 CS Ştiinţa Bacău.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh