23
Sam, Mar
59 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

Președintele AHC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac, ne informează că returul finalei Challenge Cup la handbal masculin se va disputa la Atena într-o sală cu peste 18.000 de locuri.

„Astăzi, Consiliul de Administrație al Centrului Atletic Olimpic din Atena (O.A.K.A.) a acceptat cererea ca returul finalei Challenge Cup să se joace în sala "Spiros Louis". Este primul meci de handbal, în ultimii 23 de ani, care se joacă în această sală dedicată aproape în exclusivitate baschetului! Sala dispune de 18.500 de locuri pentru fani, 300 de locuri pentru membrii media și 189 de locuri pentru VIP-uri!”, ne informează oficialul turdean.

Turul dublei manșe dintre Potaissa Turda și PAOK Atena se va desfășura în Sala G. Barițiu din Turda în 12 sau 13 mai 2018, urmând ca partida retur să se joace o săptămână mai târziu, în capitala Greciei.

Cu această ocazie, facem publică propunerea noastră ca, în cazul câștigării Cupei Challenge, handbaliștii turdeni să fie plimbați cu autobuzul etajat prin toată Turda, asemenea marilor cluburi cu victorii în mari competiții!

Succes, băieți! Hai Potaissa!

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh