23
Sam, Mar
59 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

După relaxare, mici și iarbă verde, Teatrul Aureliu Manea Turda vă invită în sala de spectacole, în acest final de săptămână la o comedie de tot râsul.

      „Bigamul II” în regia lui Cristian Ioan. John Smith, un taximetrist din Anglia, este aparent, "un om obișnuit" pentru toată lumea, însă el duce o viață dublă. Doar el știe că are două vieți diferite, alături de două soții, în două orașe diferite. O poveste cu haz, întâmplări neașteptate și un final la care râzi cât pentru toată săptămâna. Ajunge oare să fie descoperit personajul nostru sau va scăpa și de această încurcătură? Nu ratați o super comedie, sâmbătă 05 mai ora 19.00. Actorii: Vali V. Popescu,  Ovidiu Crișan, Dorina Nemeș, Doina Șoproni, Călin Mihail Roajdă,  Raluca Radu /Alexandra Dușa, Negrescu Marian / Miron Cornel vă vor face seara mai frumoasă.

        Iar duminică, pentru cei mici, avem pregatit spectacolul “Rățușca cea urâtă” o poveste plină de învățăminte și voie bună pe placul copiilor și al părinților.

      Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.tomtix.ro.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh