19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Referitor la comunicatul cu IZ de DISCULPARE al conducerii ACS STICLA ARIESUL TURDA si întrucât consider că numele meu a fost târât in noroi iar legatura cu PMP Turda a fost adusa in discutie cu scopul de a deturna atentia de la ADEVARATA situatie din cadrul clubului,eu,Atilla Koloszi in nume propriu vreau sa fac PUNCTUAL urmatoarele precizari: 

1)PMP Turda a incercat să atragă atentia cetatenilor turdeni vis a vis de DETURNAREA proiectului inceput in 2016  ,CU si PENTRU turdeni ,catre o afacere PERSONALA si PRIVATA, pe BANI PUBLICI, a lui Tothazan Gicu si a altui personaj DUBIOS care il sustine.

2)Întrucat s-a facut aluzie jenanta vis a vis de profesionalismul meu am atasat o fotocopie a carnetului meu de antrenor licenta UEFA-C !

3)Referitor la NESERIOZITATEA mea va aduc la cunostinta că ,avand stiință  de DEGRINGOLADA din fotbalul turdean, care persista de foarte multi ani si care culminează cu DEGRINGOLADA de azi am ..purtat,, dupa mine, CU acordul parintilor si CU sprijinul acestora si nu de putine ori pe cheltuiala proprie, o grupă numeroasă de copii SALVÂNDU-I succesiv de COLAPSURILE in care au intrat pe rând ASFC ARIESUL 1907 TURDA și POTAISSA TURDA pentru ca in 2016 sa ne alăturam proiectului initiat, vis a vis de fotbalul turdean ,de catre actuala Administratie Locala .Acei copii,cu care am fost la numeroase turnee in tara si strainatate ,fara a face cheltuiala cluburilor disparute sunt extrem de vizibili in pozele atasate .

3)Cât despre domnul Somlea si despre domnul Artur Podar toata suflarea, de la Stadionul Municipal si nu numai,  STIE că li s-au creat TOATE premisele astfel incât să isi dea DEMISIA si totul depinde de VERTICALITATEA lor de a recunoaste acest lucru .

4)Domnul Radu Zoltan,reprezentantul CL in AGA a fost marginalizat CONSTATNT de catre Tothazan Gicu in complicitate cu celalalt personaj DUBIOS, acesta neavând NICIODATA acces la deconturile facute desi solicitase acest lucru. Daca turdenilor li se pare NORMAL ca Administratia Locala sa contribuie cu 98% la finantarea proiectului si sa aibă UN VOT din SAPTE iar ceilalti care participa cu 2% sa aiba SASE VOTURI din SAPTE  iar un CONTROVERSAT om de afaceri ajuns presedinte al clubului sa faca tot ce doreste pe BANII LOR ,ai turdenilor, atunci cred ca ne meritam soarta .

5)Atunci cand ne referim la un alt volum de munca prin trecerea la un nivel superior si coroboram acest lucru cu proiectul CU si PENTRU turdeni constatam ca nu CADREAZA cu targetul asumat prin proiectul INITIAL iar DETURNAREA acestuia in folosul conducerii nu este deloc in favoarea turdenilor !!! Atunci cand ai promovat si stii ca TE-AI OBLIGAT sa promovezi turdeni poti spune ca ai pus carul inaintea boilor .

6)PROMOTORUL promovarii copiilor turdeni in fotbalul mare,Tothazan Gicu, UITA sa urmareasca meciurile juniorilor preferand sa CARE lazile de bere ale baietilor de la echipa mare in timp ce juniorii faceau ENTORSE pe terenul Turdeana chiar si cand terenul central era...LIBER !! Are rost sa mai amintim ca,CHIAR in aceasta sambata, juniorii U19 nu au avut JAMBIERE de schimb iar arbitrii au dat drumul la meci doar dupa ce si-au TRAS leocoplast peste jambiere !Mai are rost sa amintim ca a dus DE DOUA ORI cate 14 ore juniorii republicani A si B la Satu Mare cu câte DOUA sandwichuri iar la SINGURA deplasare mai lunga la Arad nu a fost in stare sa CAZEZE juniorii A in apropierea Aradului acestia pierzand cu 9-0???Sau ca sub conducerea lui Tothazan Gicu juniorii U19 nu au avut antrenor decat cu cateva zile INAINTE de inceperea campionatului fiind cate 3-4 la antrenamente iar la meciuri fac 11 DOAR daca imprumuta de la U17??Rezultat  conform PROIECTULUI :11-2 in deplasarea de la Alba Iulia !!!

 Daca cele scrise de mine sunt pe gustul turdeanului contribuabil si acestia doresc sa ramana presedinte la club ,CINEVA care a transformat banii de la bugetul local intr-o afacere PRIVATA atunci Tothazan Gicu este OMUL (de fotbal!!!!!) potrivit la LOCUL potrivit !!

 

Cu respect

Atilla Koloszi

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh