23
Sam, Feb
52 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

  

  • Recordurile actualei ediţii: peste 120 de echipe şi circa 400 de meciuri disputate;
  • În prima serie, Academia U Luceafărul Cluj a câştigat Cupa E.ON Kinder la categoriile 2006 şi 2008, iar Chelsea Bucureşti, la categoria 2010;

 

 

Luptă aprigă pe terenul de fotbal în seria a doua a Cupei E.ON Kinder. Finala categoriei 2009 a fost disputată între două echipe clujene, CFR şi Academia U Luceafărul Cluj, iar soarta meciului a fost decisă de loviturile de departajare. Victoria a revenit clubului Academia U Luceafărul care a câştigat şi la categoria 2007.Timişorenii de la CSC Ghiroda au plecat acasă cu trofeul E.ON Kinder la categoria 2011.Trei mici fotbalişti au primit titlul de golgheteri în seria a doua: Luca Gavrilovici (LPS Suceava, 2007), Jakab Mark (Academia U Luceafărul Cluj, 2009) şi Patrik Ţoţa (CSC Ghiroda, 2011).

 

La festivitatea de premiere au participat Ana Maria Matei, Director General Adjunct E.ON România - partener principal al competiţiei şi fostul internaţional şi golgheter al Ligii I, Claudiu Niculescu, Ambasadorul Cupei E.ON Kinder.

 

„Dragi copii, de două săptămâni ne ţineţi cu sufletul la gură în timpul meciurilor voastre şi ne încărcaţi cu energie. Aţi terminat finalele şi cei mai buni pleacă acasă cu premii şi trofee. Dar să ştiţi că, indiferent ce loc aţi ocupat la Cupa E.ON Kinder, toţi aţi dovedit că aveţi stofă de campioni”, a declarat Ana Maria Matei, Director General Adjunct E.ON România.

 

Cupa E.ON Kinder 2018 a stat sub semnul #energiepentrucampioni. A fost o ediţie specială, cu un număr record de participanţi: peste 2.000 de mici fotbalişti cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani s-au reunit la Tîrgu Mureş.

 

Este extraordinar să vezi câtă pasiune, dăruire şi energie au pus în joc aceşti copii talentaţi. Sunt încântat de tot ceea ce s-a întâmplat la Tîrgu Mureş pe terenurile de fotbal. Încurajez ca la ediţia de anul viitor să se înscrie şi alte cluburi, vă asigur că este una dintre cele mai valoroase competiţii din România”, a declarat Claudiu Niculescu, Ambasadorul Cupei E.ON Kinder.

 

Câştigătorii seriei a doua a Cupei E.ON Kinder 2018 sunt:

 

CATEGORIA 2007

 

GOLGHETER – Luca Gavrilovici, LPS Suceava

 

LOCUL 1 –  Academia U Luceafărul Cluj

LOCUL 2 – LPS Suceava

LOCUL 3 – New Stars Bucureşti

 

CATEGORIA 2009

 

GOLGHETER –Jakab Mark, Academia U Luceafărul Cluj

 

LOCUL 1 - Academia U Luceafărul Cluj

LOCUL 2 – CFR Cluj

LOCUL 3 – Interstar Sibiu

 

CATEGORIA 2011

 

GOLGHETER – Patrik Ţoţa, CSC Ghiroda

 

LOCUL 1 – CSC Ghiroda

LOCUL 2 – Inter Galaxy Bucureşti

LOCUL 3 – ACS Kinder Sg de Mureş

 

Cupa E.ON Kinder, ediţia a XII-a, a fost organizată de Clubul A.C.S. Kinder şi SportLife în parteneriat cu E.ON România şi Delgaz Grid. Turneul a reunit peste 120 de echipe de la cele mai prestigioase cluburi din ţară: Braşov, Cluj, Sibiu, Ilfov, Suceava, Vâlcea, Maramureş, Harghita, Dolj, Alba, Bacău, Gorj, Timiş, Mureş, Argeş, Sălaj, Galaţi, Iaşi şi municipiul Bucureşti. Prima serie a competiţiei a avut loc în perioada 22 – 24 august pentru categoriile de copii născuţi în 2006, 2008 şi 2010, iar a doua, în intervalul 27 – 30 august pentru categoriile 2007, 2009 şi 2011.

 

Informaţiile despre turneu sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.eonkinder.ro. Totodată, puteţi da un Like la pagina de Facebook, Cupa E.ON Kinder, precum şi pe paginile E.ON şi Delgaz Grid.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh