29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sâmbătă, 8 septembrie 2018, echipa ACS Ludus Dacicus, formată din 6 membri (Topan Octavian – Team Leader, Năstase Paul – Medic, Csegezi Toma – Sniper, Miclea Dorel – Navigator, Demeter Denis – Pușcaș, Savu Dragoș – Grenadier) a participat la Patrula Airsoft România București 2018, unde a ocupat locul 1 din 6 echipe participante, astfel reușind să se califice pentru finala PARO 2018 Alba-Iulia – Adventure Airsoft Contest, ce va avea loc în 20-21 octombrie.

            „Suntem foarte încântați de această performanță, având în vedere că am concurat cu echipe foarte bine pregătite, mai ales în condițiile în care această etapă a fost una dintre cele mai solicitante fizic la care am participat până în acest moment, iar diferența de scor intre echipele de pe primele 3 locuri a fost foarte mică.

            Pe această cale vreau să îi felicit pe colegii mei de echipă pentru acest rezultat deosebit, în special pe Dragoș Savu care a luat premiul de „Cel mai bun grenadier”, având scor maxim și pe Denis Demeter care a luat premiul de „Cel mai bun pușcaș”, pe organizatorii PARO 2018 București, CSA Acvila și colaboratorii acestora, precum și pe toți participanții la acest eveniment, care se dezvoltă și crește de la an la an atât ca amploare cât și din punct de vedere al calității.” – Paul Năstase – Președinte ACS Ludus Dacicus (Primul din stânga în fotografia de grup).

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh