26
Vi, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Formația Millenium Dance a Clubului Copiilor Turda a participat week-end-ul trecut la Concursul Național Transilvanian Dance Competition, desfășurat în capitala județului vecin, Târgu Mureș.

Concursul găzduit de Casa de Cultură a Studenților s-a derulat pe categorii de vârstă, începând cu 4 ani și terminând cu 16 ani, pe nivele de începători și avansați.millenium dance turda

Juriul de specialitate, din care nu au lipsit Cosma Levi Lennon, Maria și George Postelnicu, Liliana Stan, Paolo Londi din Italia sau Daniel Milan din Ungaria, a avut de ales din cele peste 400 de dansuri înregistrate (dans modern, MTV, urban style, show dance, open, jazz, dans de caracter, dans tematic)

Formația Millenium Dance, antrenată de prof. Felicia Burean, a concurat la junioare și a obținut locul 2 la secțiunea urban style, categoria formații.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh