18
Joi, Apr
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

CSM București smulge un egal în ultima secundă a meciului de la Turda cu Potaissa Turda, după un meci extrem de disputat care s-a terminat cu scorul de 19-19, la pauză 10-10.handbal captura tvr 1

Golul egalării a fost marcat de către bucureșteni în ultima secundă a jocului.

Cele mai multe goluri ale turdenilor au fost marcate de Szoke -5 și Cântec- 4, au urmat într-un clasament al marcatorilor Ghiță cu 3 reușite și Pavel cu două, iar câte un gol au marcat Thalmaier, Iancu, Lazăr, Savic și Ignat. De la CSM București, marcatori au fost Tioumentsev, cu 6 reușite, Teixeira cu 5, Onyejekwe cu 4, Georgievski cu 3 și Rotaru, cu un gol.

În urma acestui rezultat, Potaissa Turda se situează pe poziția secundă în clasamentul Ligii Zimbrilor la  handbal masculin, după 20 de etape, cu 46 de puncte acumulate după 14 victorii, 4 egaluri și două înfrângeri.

Viitoarea partidă a turdenilor se va disputa luni, de la ora 18, în compania ocupantei poziției a șasea în clasament, CSA Steaua București, la Sala George Barițiu din Turda.

Hai Potaissa!

 

-----

foto -captura tvr 1

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh