28
Joi, Mar
23 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Clubul Sportiv Bordi Florin, al antrenorului de box cu același nume, s-a prezentat la Cupa României la box feminin,  cu patru practicante ale acestui sport, aparent destinat băieților.bordi florin box fete

Rezultatele au fost spectaculoase, surprinzătoare doar pentru cei care nu cunosc pasiunea și dedicația lui Florin Bordi pentru acest sport, pasiune pe care a reușit, deja, să o transmită mai departe unor zeci de tineri. Iată rezultatele obținute la competiția națională găzduită de Sala de Box „Lia Manoliu” din Bucureşti, în perioada 26.02-02.03.2019:

Rahela  Crai - medalie de aur categoria 38,5 kg, cadete

Alisa Enache - medalie de aur la categoria 52 kg, cadete

Beatrice Moldovan - medalie de aur la categoria 70 kg, junioare

Alisia Belovici - medalie de argint la categoria 54 kg, cadete.
 Beatrice Moldovan, care a câștigat finala prin knock out, i-a convins pe antrenorii lotului naţional să o selecţioneze în echipa României pentru Campionatul European de Junioare programat să se desfăşoare la Galaţi, în mai 2019. Antrenorul Florin Bordi ne-a precizat că turdeanca noastră va participa, începând cu 1 aprilie, la pregătirile cu lotul naționalei.

Inimosul antrenor a crezut tot timpul în capacitățile sportive ale fetelor și băieților pe care îi antrenează. Anul trecut, la o vizită făcută la sala de antrenament a CS Florin Bordi, acesta ne-a spus că  are în lot fete care promit, talentate și muncitoare, dar că întâmpină diferite greutăți la participarea la diferite competiții, fie din cauze materiale, fie birocratice.

„Sunt mândru de aceste fete,  toți turdenii trebuie să fim mândri de ele. Din păcate nu suntem sprijiniți pe măsura rezultatelor noastre sportive. Activăm în continuare într-un spațiu de pregătire care nu beneficiază nici măcar de o toaletă! Sperăm să ne audă cineva și să vină alături de noi, iar rezultatele vor fi pe măsură”, ne-a declarat Florin Bordi, răcit bocnă, care mulțumește pe această cale medicului Vasile Grumaz pentru ajutorul dat în lupta sa cu boala.

CS Florin Bordi continuă să facă înscrieri de băieți și fete, doritori să se instruiască în nobilul sport care este boxul, o adevărată școală pentru caractere și bun șlefuitor al corpului. Cei interesați pot suna la nr. de telefon 0758 946 065.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh