24
Vi, Mai
41 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

       O finală și două semifinale la Campionatul Național al României au fost obținute de două perechi de dansatori de la Turda (trei sportivi sunt din Turda, unul din Câmpia Turzii). Cei patru sportivi au devenit astfel componenți ai Lotului Național al României (I și II), care se va reuni la vară la Centrul Național de pregătire al sportivilor de performanță de la Reghin. dans potaissa perechi lot national
        La Brașov s-a desfășurat, în perioada 2-3 martie, Campionatul Național pe secțiuni al României, prima competiție din anul 2019 și cea mai importantă la nivel național.
        Clubul de dans sportiv Potaissa Turda a înscris în competiție două perechi la trei secțiuni, reușind calificarea în două semifinale și o finală.

        GHERMAN CATALIN - ONET OANA - Finaliști la secțiunea standard 6-9 ani, unde au obținut locul 7.
                                                          - Semifinaliști la secțiunea latino 6-9 ani, locul 9.
        SAROSI RARES - CRISAN MARIA    - Semifinaliști la secțiunea standard 14-15 ani, locul 11. 

        Rezultatele sunt mult mai bune decât anul trecut, ambele perechi fiind după această competiție în Lotul I și II  Național al României.

La Campionat au participat 251 de perechi din Romania, cele mai bune perechi din Romania la ora actuală, printre care Finaliști și Semifinaliști la Campionate Europene și Mondiale, Campioni și Vicecampioni Mondiali și Europeni.

Brigada de arbitri a fost în totalitate internațională, iar partea tehnică a concursului a fost realizată de către oficiali români, printre care și dl Alin Miron, secretar internațional acreditat.

        Această deplasare a fost posibilă datorită părinților și antrenorilor care i-au sprijinit și pregătit, iar CLUBUL ROTARY CAMPIA TURZII i-a susținut financiar.
Mulțumim tuturor pentru implicare și felicitări sportivilor!

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh