24
Vi, Mai
41 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

Campionii de la Turda au câștigat cinci medalii dintre care trei de aur și două de argint la Turneul International de Șah de la Nyíregyháza desfășurat în data de 8 martie 2019.sah turda medalii

Pe prima treaptă a podiumului au urcat  Miko David, la 8 ani, Mihai Andrei Străjan, la 10 ani, și Becze Noemi, la 16-20 de ani. Medalii de argint au obținut Alexandra Maria Rus, la grupa 12-15 ani și Mihai Andrei Străjan la grupa de 10 ani.

Antrenorul șahiștilor turdeni, Marin Fântână a consemnat pe rețelele de socializare: „Rezultate excelente au obținut și Pataki Dragoș Ioan, Pap Blanca Maria, Revnic Radu Andrei și Șipos Sony Laurențiu care au obținut mențiuni, fiind in apropierea podiumului. Felicitări !!!!!!!!! A-ți jucat toți fantastic !!!!!! Sunt foarte mândru de voi!!!!!! Mi-ați făcut o bucurie foarte mare!!!!!”, sunt cuvintele antrenorului de șah, Marin Fântână.

Felicitări tuturor și succes în continuare!

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh