28
Joi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tânăra pugilistă turdeană Beatrice Moldovan, campioană a României și câștigătoare a Cupei României la categoria sa de greutate și vârstă, își continuă evoluțiile foarte bune din acest sezon competițional. Sportiva pregătită de antrenorul de box Florin Bordi a confirmat încrederea antrenorilor de la lotul național cu care a participat la un turneu de pregătire la Moscova.beatrice moldovan argint turneu moscova

După câteva meciuri foarte bune, pugilista turdeană a fost învinsă greu în finala turneului, de o sportivă din țara gazdă. Beatrice Moldovan se întoarce, astfel, cu medalia de argint obținută în capitala Moscovei și cu un moral excelent înaintea europenelor ce se vor desfășura luna viitoare, la Galați.

Cum spuneam, Beatrice are un sezon competițional foarte bun, iar acum este gata să facă pasul la nivel european. Remarcată de antrenorii lotului național de box a României, junioara care luptă la categoria 70 de kg, se impune, încet, încet ca o sportivă de mare perspectivă.

Beatrice Moldovan declara, înainte de turneul moscovit, pentru Turda Info: „Sunt foarte bucuroasă că am ajuns până aici, vreau să ajung cât mai sus, să iau medalia de aur la europene și apoi să ajung la mondiale și la Jocurile Olimpice. Sunt foarte mândră de mine. Nu am prea multă experiență, practic boxul doar de un an, dar vreau să ajung cea mai bună. Nu avem condiții prea bune  la sală, dar așteptăm de la primărie sau de la cineva să ne ajute și pe noi. Să ne facă un vestiar, o baie pentru fete”,  vorbește, campioana turdeană.

Extrem de bucuros de rezultatul obținut de eleva sa, profesorul de sport și antrenorul de box turdean, Florin Bordi, nu este surprins de rezultatul lui Beatrice: „Nu mă surprinde parcursul foarte bun din turneul de la Moscova. Am foarte multă încredere în eleva mea. Sunt foarte bucuros pentru rezultatul ei care sper că îi va da imboldul necesar pentru alte victorii pe care trebuie să și le treacă în palmares. În acest moment, Beatrice trebuie  să rămână cu picioarele pe pământ și să fie la fel de serioasă la antrenamente. Aceasta este cheia pentru viitoarele sale succese”, ne-a declarat inimosul antrenor. Un antrenor îndrăgostit de box, un sport pe care l-a practicat cu succes, dar care, in păcate, își desfășoară activitatea în condiții mult sub cele pe care le merită. Mai ales că sala mică și fără minime condiții sanitare în care Bordi își desfășoară activitatea produce, iată, campioni la nivel național și rezultate nemaipomenite pentru boxul turdean, la nivel internațional.

Sperăm că autoritățile orașului urmăresc evoluția sportivilor de la Clubul de Box Florin Bordi iar eventualii sponsori vor conștientiza importanța sprijinului pe care ei l-ar putea oferi acestor sportivi care, în loc să-și petreacă timpul pe stradă sau prin discoteci, transpiră la antrenamentele dure care pavează drumuri spre titluri de campioni.

Felicitări, Beatrice! Felicitări, Florin Bordi! Succes în următoarele competiții!

---------------------------------

Vezi, pe marginea aceluiași subiect:

Turdeanca Beatrice Moldovan, la Lotul Național

Turdencele s-au întors cu trei medalii de aur și una de argint la Cupa României la box feminin

O tânără sportivă turdeană ne va reprezenta la un turneu internațional de la Moscova (Rusia)

Aspecte de la sala de box a campioanelor de la Turda

Antrenament la Sala de box a CS Bordi. Campioana națională se pregătește de europene

Bronz la Cupa României pentru juniori, pentru un boxer turdean

Boxerul turdean Alin Crișan, selecționat în Lotul Național de Juniori!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh