26
Vi, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Inimosul antrenor Edmund Dandoczi, din Câmpia Turzii, continuă să antreneze cu succes și să pregătească noi și noi boxeri de perspectivă.vicecampion national cadeti box campia turzii

box campia turziiUnul dintre elevii săi a obținut argintul și titlul de vicecampion al României la Campionatul Național de Cadeți 2019, desfășurat la Târgu Jiu în perioada 06-11 mai 2019. Cadetul Iosif Bândulă concurând la  categoria 50 kg este cel care a reușit această notabilă performanță, el fiind, totodată, selectat în lotul național de cadeți, ceea ce face ca el să ne reprezinte la Campionatul European de Box pentru Cadeți.

Longevivul antrenor de box, Edmund Dandoczi, care a activat o îndelungată perioadă și la Turda, ne-a declarat: „E ceva pentru Câmpia Turzii și rezultatul obținut de promițătorul cadet Iosif Bândulă dovedește că boxul nu a murit la Câmpia Turzii, în ciuda „gurilor rele”. Venim cu un mare rezultat pentru oraș, pentru boxul din oraș și pentru sportul de aici, în general”, transmite antrenorul Edmund Dandoczi, care subliniază, încă o dată că elevul pregătit de el și Daniel Dandoczi (sub flamura clubului de box AGM Câmpia Turzii) este component al lotului național.

„Sperăm ca oficialii municipiului Câmpia Turzii să-l recompenseze pe sportivul nostru, care a muncit foarte mult”, concluzionează antrenorii acestuia.

Felicitări și din partea noastră sportivului din Câmpia Turzii și antrenorilor săi.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh