29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„Viitor de aur, Potaissa are”, am putea spune fără să greșim, după ce o generație teribilă, crescută cu multă dragoste, muncă și abnegație, la umbra echipei de seniori a Asociației Handbal Club Potaissa Turda, handbal juniori potaissa turdaa reușit să învingă azi, de la ora 10, formația de juniori I a CSM Bacău cu scorul de 37-35, la pauză 19-17.  Partida s-a desfășurat în cadrul finalei mici din cadrul Turneului Valoare Juniori I. Coordonatorul Centrului de Copii și Juniori este Aurel Oroian iar antrenorul Juniorilor I este Iulian Alexandru.

Fericit după victoria juniorilor, președintele clubului, Flaviu Sâsâeac, ne-a declarat: „Este pentru prima dată în istorie când la grupa cea mai mare, care devin seniori, luăm  medalie. Un rezultat foarte bun având în vedere că în fața noastră sunt, practic, două selecționate naționale: Sighișoara, care este Centru de Excelență,  și CSM București, unde selecția se face din toată țara.  Suntem singura echipă locală de pe podium. Această generație a luat practic în fiecare an medalie, de când a intrat în competiții. Este o generație excepțională, cu jucători ca  Daniel Pop, Alexandru Ghivil, Vlad Bulgaria și alții. Mulți dintre aceștia  vor continua și anul viitor la echipa de Juniori 1.  Alții joacă deja și vor fi folosiți cu siguranță și la anul în cadrul echipei de seniori”, ne-a informat președintele Sâsâeac.

Acești tineri vin să întărească, pe viitor, lotul echipei de seniori, care este, în prezent, angrenată și ea în lupta pentru locul trei în Liga Zimbrilor și câștigarea dreptului de a participa, din nou, într-o cupă europeană. Din pepiniera proprie, au făcut pasul la echipa mare Roland Thalmaier și Laslo Alexandru, Dragoș Fleșer, Teodor Pințoiu, Daniel Pop, Vlad Bulgaria și Alexandru Ghivil. Ei vor fi urmați, cu certitudine, de alți tineri din echipa care astăzi a urcat pe podium.

Felicitări băieților, antrenorilor și staff-ului Potaissa Turda!

 

POTAISSA TURDAlot potaissa turda

Lot Juniori I: Robert LUPEA (portar, 2002), Adrian BOB (portar, 2000), Raul POP (extremă stânga, 2001), Cătălin GHIVIL (2002), Vlad BULGARIA (extremă dreapta, 2000), Alexandru BOB (extremă dreapta, 2001), Alexandru GHIVIL (centru, 2001), Darius MAN (inter stânga, 2002), Tudor DRĂGOI (inter stânga, 2002), David BUTIURKA (inter stânga, 2001), Daniel POP (2000),  Alexandru OLTEAN (inter dreapta, 2001), Raul BOCOS (pivot, 2002),  Cătălin NEGREA (pivot, 2001).

Antrenor: Iulian ALEXANDRU. Coordonator centru  de copii și juniori: Aurel OROIAN.

 

Credit foto 1: Mircea Roșca - Action Foto

Credit foto 2: handbalmania.ro

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh