29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În plină perioadă de pregătiri în vederea sezonului 2019-2020, Potaissa Turda se confruntă cu probleme medicale cauzate de accidentări mai vechi.portar irimus ionut

Președintele AHC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac, spune însă că nu este vorba de nimic grav și îl laudă pe Ionuț Irimuș pentru sacrificiul pe care îl face pentru echipă și „culori”: „În afară de cazul lui Savic, pe care îl știți foarte bine, am mai avut câteva accidentări. Szoke și Pavel, care au revenit excelent  după operație, din cauza efortului depus ca să se refacă, au suferit mici întinderi musculare. Nu e nimic grav dar e nu au putut juca la turneul de la Turda.  Szoke a devenit indisponibil pentru două săptămâni, nu vine nici la Maribor, iar Pavel revine în această săptămână. Szoke revine la turneul de la Timișoara”, ne-a pus la curent cuflaviu sasaeacproblemele echipei președintele Sâsâeac.

El ne-a relatat cu lux de amănunte situația  dificilă prin care trece portarul echipei, Ionuț Irimuș, care a suferit o ruptură de tendon la degetul mare a mâinii drepte la ultimul antrenament de dinaintea turneului de la Turda de la finalul săptămânii trecute. „N-a jucat vineri, cu Reșița, s-a propus o intervenție chirurgicală luni, cu revenire într-o lună și jumătate sau  amânarea intervenției pentru finele campionatului, care creează o indisponibilitate mai lungă dar ar urma să fie suportată în afara perioadei competiționale. Prin acordul jucătorului, în urma unei discuții în comun, s-a hotărât amânarea intervenției. Ionuț este și foarte bine pregătit, ar urma să piardă și această parte de acumulare a energiei din urmă cantonamentului din ultimele săptămâni. Am ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi să amânăm pe finalul campionatului intervenția,  mai ales că fiind portar nu va trebui să își folosească palma  pentru un joc constant, ci doar în momentul în care pasează mingea.  Ar fi lipsit la primele trei-patru etape care sunt de „foc”,  acasă cu CSM, cu Poli, la Constanța și la Călărași și s-a decis ca el să  continue activitatea și să amânăm intervenția chirurgicală. De apreciat gestul lui față de echipă, că va suporta durerea de la mână un campionatul întreg pentru a evolua pentru această echipă. Va juca cu protecție, am și comandat acea protecție specială acceptată de normele FRH și EHF”, ne-a mărturisit Flaviu Sâsâeac.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh