23
Ma, Apr
10 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mama unui micuț fotbalist atrage atenția printr-o postare pe rețelele de socializarea asupra abuzurilor și neregulilor grave din relația părinților cu cluburile unde sunt legitimați copiii, dar și complicitatea mafie fotbalconducerii Asociației Județene de Fotbal la nereguli și ilegalități: „Vreau sa fac cunoscut in spatiul public situatia deliranta in care ne aflam de la inceputul lunii iulie in legatura cu transferul fiului nostru Alex de la clubul Viitorul Cluj la un alt club. Daca pana la 1.07.2019 regulamantele de fotbal permiteau mascat traficul de minori intre cluburi, situatii in care parintii nu aveau nicio putere, de la data mentionata FRF a introdus un nou regulament conform caruia copiii pana la 16 ani pot cere incetarea legitimarii la clubul la care joaca .Organismul raspunzator pentru solutionarea cererii este AJF prin comisia pt statutul jucatorului. Aceasta comisie trebuie sa dea o solutie cererii respective in maxim 45 de zile de la data inregistrarii. Pentru noi nici pana azi nu s-a ajuns la un final datorita presiunilor si amenintarilor adresate comisiei si conducerii AJF Cluj de catre clubul Viitorul Cluj pe de o parte si pe de alta parte a impotentei conducerii AJF Cluj de a numi membrii comisiei amintite in mod legal si corect. Astfel, membrii primei comisii au solutionat cazurile tuturor copiilor legitimati la alte cluburi din judet si apoi au demisionat, lasandu-i pe cei legitimati la Viitorul Cluj fara decizii. S-au ales alti membrii de 3 ori pana a fost totul legal si inca tot nu avem solutia. Clubul Viitorul Cluj a amenintat ca ne vor tergiversa cu toata procedura pana in octombrie si face asta doar pentru a bloca jucatorii (conform regulamentelor in vigoare, jucatorii sunt OBLIGATI sa se antreneze doar la clubul la care sunt legitimati, chiar daca sunt in litigiu cu acesta si i se doreste raul declarat) .Se pare ca au un suport foarte bun in randul AJF Cluj si pentru asta am vrut sa fac cunoscut acest cosmar. Am facut plangere la forul superior, adica FRF, dar acestia nu au metode coercitive impotriva incalcarii regulamentului de catre AJF.
Prin povestea asta urata si nemeritata, pentru ca Alex face parte din echipa nationala U16, deci nu este un jucator oarecare, vreau sa arat ca mafia este prezenta activ si in acest sector al cotidianului romanesc”,
semnalează femeia.

Cu siguranță că acest caz nu este unic iar autoritățile ar trebui să se autosesizeze pentru a li se face dreptate copiilor și părinților care se confruntă cu astfel de abuzuri și ilegalități din partea „mahărilor” din cluburile de fotbal și din organizațiile oficiale subordonate FRF și Ligii de Fotbal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh