26
Vi, Apr
2 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prima ediție a Turneului KPA Clean de Handbal Feminin s-a desfășurat la Turda în această săptămână.turneu fete

Au participat grupele de junioare IV ale cluburilor sportive L.P.S. Fleșeriu Sebeș, A.H.C Potaissa Turda și A.C.S. Arieșul Turda.

Fetele din toate cele trei echipe au depus un efort considerabil, disputându-și fiecare minge, tratând cu seriozitate atât atacul cât și defensiva.

Aceasta chiar dacă meciurile nu au avut altă miză decât popularizarea acestui frumos sport, cu mare tradiție în România, iar în ultimii ani și la Turda.

La finalul meciurilor, toată lumea a fost fericită, s-au înmânat cupe, diplome și medalii, după un eveniment pe care fetele nu îl vor uita prea curând. Ba mai mult, fiecare echipă a primit câte trei mingi oficiale și alte cadouri oferite de sponsorul turneului, KPA Clean.

În final, prima ediție a Turneului KPA Clean le-a dat prilejul micuțelor sportive să câștige multă experiență într-un timp scurt, obișnuindu-se tot mai mult cu atmosfera de competiție. Un eveniment care se cuvine repetat, chiar extins, dacă este posibil.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh