20
Sam, Apr
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turdeanca noastră, Maria Simina Morar, care are în palmares titluri de campioană națională, europeană și mondială, a cucerit două medalii de aur și una de argint la Cupa Napoca Junior la karate.kartae cupa napoca junior

Cupa Napoca Junior, ediția a VII-a, s-a desfășurat în prima zi a lui făurar din anul de grație 2020. Organizatori: Fedrația Română de Karate WUKF, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj, CLubul SPortiv Polit Karate Cluj-Napoca. Competiția a fost destinată sportivilor cu vârsta de pâcă la 13 ani, inclusiv, și s-a derulat la Sala de Sport Gheorghe Roman, din Parcul Iuliu Hațieganu.

După o evoluți merituoasă, în nota celor cu care ne-a obișnuit atât în competițiile de acasă, de mai mica anvergură, cât și în cele internaționale, de mare încărcătură psihică, turdeanca noastră Maria Simina Morar, a cucerit medalia de aur la kata individual și kumite echipe, dar și argintul la kumite individual.

Maria este antrenată de sensei Kerekes Eva-Eniko, antrenoarea clubului organizator a competiției, care s-a droit una de veificare și regătire a sezonului competitional 2020.

Felicitări Mariei și celor care o sprijină. Turdenii sunt mândri de tine!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh