19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Duminică, 9 februarie, de la ora 18 (ora României), AHC Potaissa va juca meciul de primă manșă din optimile Cupei Challenge la handbal  masculin, în deplasare, pe terenul elvețienilor de la BSV Berna.cupa challenge handbal masculin

AHC Potaissa Turda a trecut în șasprezecimi de formația letonă  TENAX DOBELE, cu scorul de 32-32 și 38-35. Vezi aici: Potaissa Turda s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Challenge!

BSV Berna a jucat  o rundă în plus față de turdeni. În turul al doilea, elvețienii au jucat în compania  sârbilor de la Dinamo Pancevo pe care i-ai învins, acasă, cu 28-24, în timp ce, în meciul din Serbia, Dinamo Pancevo a câștigat la o diferneță mai mică cu un gol, 28-25, astfel că elvețienii au trecut mai departe.

Runda următoare, în șaisprezecimi,  elvețienii au înfruntat formația ucraineană Donbas, care i-a învins inițial cu 26-25, dar în retur, BSV Berna a câștigat la scor,  36-27.

„Magnificii” își doresc calificarea în urma dublei manșe cu BSV Berna, unul dintre obiectivele lor fiind, în acest an, câștigarea Cupei Challenge. Președintele Flaviu Sâsâeac ne-a declarat despre această întâlnire: „În ceea ce privește cupa Challenge avem o dublă cu o echipă foarte valoroasă, din Elveția, BSV Bern, care are în componență sportivi portughezi, nemți, sârbi, bosniaci și așa mai departe. O echipă foarte puternică în compania căreia vom disputa primul meci la ei acasă, pe 9 februarie, iar returul va fi la Turda pe 16 februarie. Ne dorim Cupa Challenge, să o câștigăm încă o dată pentru Turda, dacă se poate, iar în campionat sperăm să reușim puțin mai bine decât până acum”, susținea Flaviu Sâsâeac, încă de la începutul perioadei de pregătire de iarnă.

„Din păcate, avem foarte multe probleme după deplasarea de la Timișoara, cinci accidentați, care au revenit abia vineri la antrenament, astfel că au prins doar trei ședințe de pregătire. Spre din tot sufletul ca ei să fie apți aproape de 100%, pentru că este mare nevoie, BSV Berna fiind o echipă care practică un fotbal modern, în viteză, foarte agresivă în apărare, astfel că avem nevoie de toți jucătorii. Pe de altă parte avem nevoie și de susținerea publicului, chiar dacă acesta va fi aici, noi îl vom simți alături de noi și ne va da încredere să aducem un rezultat bun, în speranța calificării mai departe”, a declarat tehnicianul Potaissei, Horațiu Gal, pentru site-ul oficial al echipei.

Meciul poate fi urmărit online pe ehftv.com și handballtv.ch/de

Returul va avea loc duminica viitoare, pe 16 februarie, tot de la ora 18, la Sala Ghe. Barițiu din Turda. Să le ținem pumni băieților noștri, în ambele partide. Hai Potaissa!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh