27
Ma, Oct
82 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

5.000 de Bilete de Sănătate au fost câștigate de clujenii care au făcut în total 100.000 de genuflexiuni în cele 10 zile de când am deschis stația sportivă smart din Cluj-Napoca. Asta înseamnă un total de aproximativ 80.000 de calorii arse și 10.000 de bilet autobuzminute de mișcare.

Biletele de sănătate pot fi folosite pe mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca, zona urbană, și sunt valabile până la finalul anului 2020.

Luni, 5 octombrie, începem campania “Dă mai departe Biletul de Sănătate”.  La ora 16.00, vă invităm în stația de autobuz Memorandumului Sud, unde copiii de la Transylvania College vor face genuflexiuni și vor dona Biletele de Sănătate astfel câștigate pacienților Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca și rudelor lor. Marți după-masă, de la ora 15.30, îi așteptăm pe elevii Școlii Gimnaziale Internaționale Spectrum, care vor dona Biletele de Sănătate Asociației Autism Transilvania. Vor face genuflexiuni și vor da mai departe biletele și jucătorii de la U-BT Cluj-Napoca.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh