26
Vi, Apr
2 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Încă o performanță sportivă adevărată a unei turdence, despre care, din păcate, se vorbește mai puțin, cu toate că munca din spatele unor asemenea realizări sportive este imensă.vica dobrita turda

Vica Dobrița, maratonista care în urmă cu trei ani a traversat Turda împreună cu Ștefeta Invictus, aflată în drum spre Carei (județul Satu Mare) a reușit o nouă performanță demnă de toată lauda. În prima zi a Concursului Național de Alergare Montană (distanță lungă), a reușit să urce pe podium, ocupând locul 3 la individual și prima poziție în ierarhia echipelor, ca și componentă a CSM Cluj. Acest rezultat excepțional i-a adus calificarea la Balcaniadă.

A doua zi a competiției organizată în perioada 3 - 4 octombrie 2020, la Câmpulung Moldovenesc, turdeanca noastră a terminat a șasea cursa de 12 km, clasându-se pe prima poziție c echipa CSM Cluj.

Născută la Drăgășani, jud. Vâlcea, Vica Dobrița trăiește la Turda de mai mulți ani. A studiat la Facultatea de Educație fizică și sport din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași.

Felicitări pentru aceste rezultate și succes în competițiile viitoare!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh