19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
ei mai buni militari sportivi din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan" au dat startul concursului aplicativ-militar de iarnă.concurs iarna
Ceremonia de deschidere a competiției, organizată la sediul Batalionului 817 Artilerie „Petru Rareș” din Prundu Bârgăului, a fost condusă de comandantul Brigăzii 81 Mecanizată, colonel Cornel-Traian Scurt.
Evenimentele sportive au debutat miercuri, 20 ianuarie 2021, cu proba de biathlon - care a presupus parcurgerea, pe schiuri, a unui traseu cu o lungime de 8 km, pe parcursul căruia s-au executat două trageri cu pistolul mitralieră, la o distanță de 100 m, din poziția culcat nerezemat și pentru luptă în picioare.
Loturile reprezentative ale unităților subordonate Brigăzii 81 Mecanizată "General Grigore Bălan" au fost constituite din militari din cadrul Batalionului 811 Infanterie „Dej”, Batalionului 812 Infanterie „Bistrița”, Batalionului 814 Tancuri „Mihai Vodă”, Batalionului 817 Artilerie „Petru Rareș”, Batalionului 405 Sprijin Logistic „Năsăud”.
Text: Cristina Miia, foto: Laurențiu Turoi
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh