26
Vi, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Așa cum anunțam în cursul săptămânii trecute, Sala „Gheorghe Barițiu” a găzduit partidele seriei C din cadrul Diviziei A de handbal masculin, în perioada 21-24 ianuarie, serie din care face parte și AHC Potaissa II Turda.ahc potaissa ii turda

Prima partidă, disputată în 21 ianuarie, de la ora 12:40, CSM Sighișoara – AHC Potaissa II Turda, a fost una foarte disputată. La capătul unui meci în care a fost rulat tot lotul, formația secundă a clubului turdean a pierdut duelul cu CSM Sighișoara, scor final 28-26, după ce, la pauză tabela indica 12-15.

Partida AHC Potaissa II Turda – CNOPJ Timișoara, s-a disputat în 22 ianuarie, de la ora 10:00, a însemnat și prima victorie înregistrată de turdeni, cu scorul de 37-30 (18-13 la pauză).

A doua victorie obținută de AHC Potaissa II Turda s-a înregistrat în partida cu CSM ORADEA, jucată în 23 ianuarie, de la ora 12:00, terminată cu 41 la 34 în favoarea turdenilor.

În fine, ultima partidă disputată a fost una mai slabă pentru turdeni, finalizată cu victoria celor de la U Cluj, la 9 goluri diferență, 25 la 34.

Principalul Horațiu Gal, se ocupă foarte mult și de echipa a doua, pe care o vede ca pe o pepinieră a primei echipe: „Noi, practic, ne bucurăm că avem această echipă a doua, unde putem să verificăm jucătorii tineri care nu prea au ocazia să joace la prima echipă și astfel, într-un an-doi,  să ne putem baza pe ei”, spune tehnicianul „magnificilor”.

În urma acestor patru partide, soldate cu două victorii și două înfrângeri, AHC Potaissa II Turda ocupă locul al patrulea în cadrul seriei C, a divizia A la handbal masculin, fiind devansată de ACS Szejke Odorheiu Secuiesc, CSM Sighișoara și CS Universitatea Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh