29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turneu la Craiovavolei

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” participă la cel de-al V-lea turneu al Diviziei A2 Feminin Vest care se dispută în acest weekend. Alături de echipa din Turda vor participa la turneul desfășurat în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu” din Craiova formațiile SCM „U” Craiova, CSU Oradea și CSM Sighetu Marmației.

Formația turdeană va juca împotriva CSU Oradea, sâmbătă, 13 februarie și contra CSM Sighetu Marmației duminică, 14 februarie.

Programul turneului:

Sâmbătă, 13 februarie 2021

Ora 15:00 ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” – CSU Oradea

Ora 18:00 CSM Sighetu Marmației – SCMU Craiova

Duminică, 14 februarie 2021

Ora 11:00 ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” – CSM Sighetu Marmației

Ora 14:00 CSU Oradea – SCMU Craiova

„Am trecut cu bine cel mai important test, testul Covid. Suntem bine, toată echipa are rezultatul negativ, astfel că, plecăm cu optimism la acest turneu. Treaba merge foarte bine, mai ales după transferurile din iarnă. Am crescut puțin și în calitatea antrenamentelor, fetele încep să se integreze în sistemul gândit de noi, de staff, astfel că suntem pe drumul cel bun. Mergem la Craiova să abordăm doar cu gândul la victorie meciurile. Trebuie să avem grijă pentru că fiecare pas greșit ne costă în drumul nostru spre promovare”, a declarat antrenorul Bogdan Tănase înaintea turneului de la Craiova.

Două transferuri

În această iarnă, în cadrul echipei ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” au avut loc două transferuri. Este vorba despre brazilianca Laiza Kelly Figueiredo Ferreira, primul transfer internațional pentru voleiul turdean și despre clujeanca Andreea Murar, sportive care s-au integrat foarte bine în echipă.

„Mergem la Craiova plini de încredere. Am muncit mult în cadrul antrenamentelor, ne dorim să dăm 100% în cadrul fiecărui meci pe care îl vom disputa și să ne întoarcem acasă cu un rezultat cât mai bun care să ne ajute să ne atingem obiectivul de a promova în prima ligă”, a spus managerul echipei, Cristina Pîrv.

Meciurile se vor desfăşura fără spectatori ca urmare a Ordinului Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Ministerului Sănătăţii. Acestea vor fi transmise LIVE, pe pagina de Facebook:  https://www.facebook.com/scmucraiova.

Următoarea etapa a turneului va avea loc în perioada 26-28 februarie, la Timișoara.

ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” a fost înființată în urmă cu un an, din dorința Cristinei Pîrv de a se implica în voleiul turdean, acolo unde a început și povestea ei. Echipa este alcătuită din turdence și fete din împrejurimi și își dorește să promoveze cât mai mult sportivii locali. În luna martie a acestui an, voleibalistele au ajuns în turneul semifinal al Seriei Vest a Diviziei A2, turneu care a avut loc la Craiova.

Din staff-ul echipei ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” fac parte: Cristina Pîrv – fondatorul și președintele clubului sportiv, Bogdan Tănase, antrenorul echipei, Vlad Toma, preparatorul fizic al formației turdene și Alexandru Lazăr, antrenor și președinte de onoare al clubului, fiind totodată cel care a descoperit-o pe Cristina Pîrv.

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” este susținută de Primăria municipiului Turda.

Sponsori: Primăria municipiului Turda, East Agro, Compania de Apă Arieș Turda SA, Salina Turda.   

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh