19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turda, 25 martie 2021

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” participă în perioada 26- 28 martie 2021 la Turneul Semifinal din cadrul Campionatului Național de Volei Feminin al Diviziei A2 Vest, desfășurat la Craiova, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”.volei turda

Alături de echipa turdeană, manageriată de cea mai valoroasă jucătoare din România din toate timpurile, Cristina Pîrv, la turneu vor fi prezente formațiile SCMU Craiova, CSU Oradea și CSU Politehnica Timișoara. După turneul care a avut loc la sfârșitul lunii februarie, la Timișoara, fetele antrenate de Bogdan Tănase s-au întors acasă cu trei victorii în urma celor trei meciuri disputate. Turneul Semifinal este decisiv, fiind urmat de cel de Promovare în Divizia A1, obiectiv care se află pe lista priorităților pentru sportivele din Turda.

ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” va juca împotriva CSU Politehnica Timișoara, vineri, 26 martie, contra SCMU Craiova sâmbătă, 27 martie și împotriva echipei CSU Oradea, duminică, 28 martie.

Tot la Craiova, cu gândul la promovare

Ne-am dorit mult să ajungem în acest punct, dar nu intenționăm să ne oprim aici. În cadrul campionatului național anterior, tot în luna martie, participam cu o echipă proaspăt înființată, tot la Craiova, la turneul semifinal al Seriei Vest a Diviziei A2. Am obținut un rezultat bun, dar de această dată, țintim promovarea în Divizia A1. Acest turneu este foarte important, pentru că este decisiv în demersul nostru. Am muncit mult, ne-am antrenat mult, iar obiectivul nostru este clar: ne dorim să promovăm în prima ligă, acesta fiind visul echipei, la care a contribuit fiecare sportivă prin dedicarea de care a dat dovadă. Ne dorim să dăm 100% în cadrul fiecărui meci, să ne dovedim nouă, în primul rând, că suntem o echipă bine sudată, care are un țel comun și care face tot ce îi stă în puțință pentru a-l atinge.

Am mare încredere atât în staff-ul nostru, cât și în fete.  Am văzut evoluția lor pe teren, atât pe plan individual, cât și ca echipă și cred că împreună putem ajunge acolo unde ne-am propus. A fost un an greu, cu multe provocări, dar până în momentul de față le-am făcut față cu brio. Sper să facem o figură frumoasă la Craiova și să le oferim turdenilor care ne susțin, cu precădere în mediul online, pentru că așa sunt vremurile pe care le trăim, o surpriză frumoasă în acest weeked. Le mulțumim tuturor celor care iubesc voleiul și sunt alături de noi. Vă simțim mereu aproape, iar susținerea voastră ne dă energia pentru a-i reda voleiului turdean acel loc pe care îl merită”, a declarat Cristina Pîrv înaintea turneului semifinal de la Craiova.

Programul turneului:

Vineri, 26 martie 2021

Ora 15:00: ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”  – CSU Politehnica Timișoara

Ora 18:00: SCM “U” Craiova – CSU Oradea

 

Sâmbătă, 27 martie 2021

Ora 15:00: CSU Politehnica Timișoara – CSU Oradea

Ora 18:00: SCM “U” Craiova ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”

 

Duminică, 28 martie 2021

Ora 11:00 ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” – CSU Oradea

Ora 14:00: SCM „U” Craiova – CSU Politehnica Timișoara

 

Meciurile vor fi transmise LIVE

Meciurile se vor desfăşura fără spectatori ca urmare a Ordinului Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Ministerului Sănătăţii. Acestea vor fi transmise LIVE, pe pagina de Facebook:  https://www.facebook.com/SCMCRAIOVA.RO, iar cele ale echipei turdene vor putea fi urmărite și pe pagina de FacebookACS Volei Turda: https://www.facebook.com/acsvoleiturda .

După acest turneu urmează Turneul de Promovare. 

Despre ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”

ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” a fost înființată din dorința Cristinei Pîrv de a se implica în voleiul turdean, acolo unde a început și povestea ei. Echipa este alcătuită din turdence și fete din împrejurimi și își dorește să promoveze cât mai mult sportivii locali. În cadrul campionatului național anterior, voleibalistele au ajuns în turneul semifinal al Seriei Vest a Diviziei A2, turneu care a avut loc tot la Craiova.

Din staff-ul echipei ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” fac parte: Cristina Pîrv – fondatorul și președintele clubului sportiv, Bogdan Tănase, antrenorul echipei, Vlad Toma, preparatorul fizic al formației turdene și Alexandru Lazăr, antrenor și președinte de onoare al clubului, fiind totodată cel care a descoperit-o pe Cristina Pîrv.

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” este susținută de Primăria municipiului Turda.

Sponsori: Primăria municipiului Turda, East Agro, Compania de Apă Arieș Turda SA, Salina Turda.  

Persoană de contact:

Maria Man - 0744191176

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh