17
Sam, Apr
51 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nu doar juniorii I ci și Junioarele II ale echipei turdene Potaissa Turda au evoluat weekend-ul trecut în primul turneu de sală din grupa „Valoare”, seria a IV-a.junioare ii potaissa turda

Turneul fetelor s-a desfășurat la Satu Mare.

 Din aceeași serie, mai fac parte și echipele cu care formația noastră a evoluat și în grupa geografică (CSS 2 Baia Mare și CSS Viitorul Cluj). Punctele obținute cu aceste echipe vor conta și în grupa „Valoare”.

Primul meci, prima victorie, pe 2 aprilie, de la ora 12:00, partida ACS HC FEFS CRAIOVA – LT „LIVIU REBREANU”/AHC POTAISSA TURDA s-a încheiat cu victoria la 10 punte a turdencelor, 26-36 (14-21; 12-15).

A urmat partida LPS SLATINA - LT "LIVIU REBREANU/AHC POTAISSA TURDA scor 29-34 (16-16; 13-18)

Fetele au  încheiat turneul de sală de la Satu Mare tot cu o victorie, LT „LIVIU REBREANU”/AHC POTAISSA TURDA - CSS CARACAL 29-20 (15-10; 14-10).

Handbalistele turdene au câștigat „la general” toate meciurile, câștigând cinci reprize din șase iar o repriza s-a încheiat la egalitate, rezultate care situează junioarele II ale Potaissa Turda pe poziția secundă, cu 27,5 puncte, la 1,5 puncte de liderele grupei, junioarele II de la CSS Baia Mare.

Pentru echipa antrenată de Marius Novanc urmează returul turneului (21 - 23 mai) la finalul căruia primele două clasate se vor califica la turneul final!  

 

 SURSA foto: Facebook-AHC Potaissa

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh