28
Joi, Mar
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Victorie importantă pentru „Magnificii” turdeni, în partida disputată azi cu CSM FOCȘANI în Sala „Horia Demian” din Cluj-Napoca.potaissa turda

AHC POTAISSA TURDA  a dispus de vrânceni cu scorul final de 29-24, după ce la pauză tabela indica 15-11.

Pentru formația turdeană au marcat: Pavel, 7 goluri, Zacaciurin ,6, Dumitriu, Cîntec și Ghiță câte 4, Thalmaier 2, iar Pop  și  Rohozneanu și-au trecut în dreptul lor câte o reușită. „Magnificii” au depășit în această partidă bariera celor 600 de goluri marcate (o medie de 30 de goluri pe meci, cea mai mare din Liga Zimbrilor), reușind 603 de trimiteri a mingii în poartă, mai multe chiar decât cele marcate de formația de pe primul loc, campioana en titre Dinamo București. Astfel, turdenii reușesc să compenseze numărul destul de mare de goluri primite, 499, la acest capitol Potaissa Turda fiind pe pa patra poziție dintre echipele din Liga Zilmbrilor. În urma acestei victorii turdenii urcă pe poziția secundă a clasamentului cu 50 de puncte, cu două mai multe decât echipa care se află, momentan, pe locul al treilea, AHC Dobrogea Sud, care a reușit să acumuleze 48 de puncte. 

Partida cu formația din orașul Micii Unirii a fost doar prima dintr-o săptămână de foc pentru formația turdeană, care va disputa alte trei jocuri, la fel de importante.

Urmează meciul de joi 8 aprilie de la ora 13:00, contra celor de la CSM Vaslui, meci disputat în Sala „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca și transmisă online, în direct, de tv.frh.ro.

Liga Zimbrilor mai programează, pentru formația turdeană vineri, de ora 15:50, partide cu HC BUZĂU, în sala „Horia Demian”, joc transmis de TVR 2.

În fine, duminică, de la ora 18:40, va avea loc partida CSM BACĂU – AHC POTAISSA TURDA în sala „Horia Demian”, meci transmis pe tv.frh.ro.

HAI TURDA!!! HAI POTAISSA!!!

 

FOTO: ACTION FOTO - Mircea Roșca

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh