19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turdeancă prin adopție, pentru că în ultimii ani s-a stabilit în orașul de pe Arieș, alergătoarea Ionela Dobrița s-a clasat pe cea de-a doua treaptă a podiumului la Campionatul Național de alergare pe șosea  de 6 ore.

Legitimată la CSM Cluj-Napoca, Ionela Dobrița a reușit un rezultat foarte bun la Ediția 2021 a Campionatului Național de 6 ore, desfășurat sâmbătă și duminică, 17 și 18 aprilie, în București, în jurul Arenei Naționale. Competiția în care s-au întrecut pesalergare 6hte 100 de sportivi de la cluburi din întreaga țară a avut loc doar la individual, masculin și feminin, și a fost dedicată doar sportivilor care au 18 ani împliniți.

Startul s-a dat la aceeași oră pentru toate probele (6, 12 și 24 de ore și 50 și 100 km), sâmbătă, 17 aprilie 2021, la ora 9:00 iar traseul a fost reprezentat de o buclă de 2.000 m (2 km) în jurul Arenei Naționale.
În competiția la care a participat Ionela Dobrița, organizată de către Federația Română de Atletism (FRA), prin Subcomisia de ultraatletism, clasamentul se stabilește în funcție de câți km se aleargă concurenții în 6 ore. Ionela Dobrița a alergat 67, 40 km, obținând locul 2, un rezultat pentru care a fost, cu siguranță, nevoie de voință și determinare, dar și de o pregătire fizică de excepție, în condiții dure, ore după ore alergate indiferent de vreme.

Pentru primii clasați, satisfacției dată de accederea pe podium s-a adăugat și onoarea primirii medaliilor și diplomelor din mâna marii campioane a atletismului și maratonismului românesc, Constantina Diță.

Născută la Drăgășani, jud. Vâlcea, Ionela (Vica) Dobrița trăiește la Turda de mai mulți ani. A studiat la Facultatea de Educație fizică și sport din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh