16
Dum, Mai
52 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Victoria celor de la Potaissa Turda în partida cu CSM BUCUREȘTI, scor final 29-25 (14-13), menține Magnificii pe poziția secundă a clasamentului în Liga Zimbrilor, la handbal masculin.handbal

Marcatorii echipei turdene au fost Ghiță (11), Dumitriu (5), Cîntec și Pavel (3), Dragas și Szoke (2), Thalmaier, Talas și  Pop (1).

Următorul meci va avea loc pe 8 mai, la București, contra celor de la Dobrogea Sud, principala contracandidată la poziția secundă a clasamentului. Potaissa a acumulat 65 de puncte, iar Dobrogea Sud, 63, dar constănțenii au un meci mai puțin disputat.

Partida este una decisivă pentru câștigarea locului 2 la finalul campionatului, care echipă va câștiga meciul direct asigurându-și titlul de vicecampioană.

În această ediție de campionat nu se v-a juca Play Off sau Play Out, din cauza pandemiei de coronavirus, iar meciurile au fost mai multe, întrucât la finalul anului trecut nu a retrogradat nici o echipă.

Președintele AHC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac, ne-a declarat că băieții, în frunte cu tehnicianul Horațiu Gal sunt hotărâți să dea „totul”, în partida cu echipa de la malul mării. „Pentru a fi siguri de locul 2 al clasamentului, avem nevoie de trei victorii în ultimele trei meciuri, iar primul pas a fost făcut învingând CSM-ul. Băieții sunt motivați la maximum și vor da totul pe teren!”, afirmă Sâsâeac.

Partida cu Dobrogea Sud este programată în sala ”Rapid” sâmbătă, 8 mai, de la ora 11:00, meciul fiind transmis pe TVR 2.

În etapa 29, Potaissa Turda stă, iar în ultima etapă va da piept cu CS MINAUR BAIA MARE tot în sala ”Rapid” marți, 11 mai, ora 15:50, meciul putând fi urmărit tot pe TVR 2.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh