27
Sam, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În luna octombrie pregătirea artistică a sportivilor s-a desfășurat într-un alt mod decât cel obișnuit. Timp de două săptămâni,, sportivii au putut participa la concurs de desene cu tema „Dans în pandemie”, concurs de dovleci pictați sau sculptați, concurs de machiaje și coafuri nereușite și un concurs de scrisori și poezii de groază, destinat celor mari. Participarea a fost numeroasă, de aceea și numărul de premii a fost suplimentat. Premiile au fost acordate de EVOLY București, dar și de persoane fizice (d-na Alexandrina Joldeș), cât și de antrenorii clubului.
Din juriu au făcut parte d-na Dana Deac, d-na Lili Oniș și d-na Doina Șoproni, cărora le mulțumim pentru ajutorul acordat!
Felicităm pe această cale pe toți cei care au participat la concursuri, indiferent de rezultatul obținut!
Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă premierea, cât și înscrierea la TGP Sibiu – dl primar MATEI CRISTIAN, CAA Turda, ALEXANDRINA JOLDEȘ, EVOLY BUCUREȘTI!

 

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh