28
Joi, Mar
23 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O oportunitate deosebită pentru tânărul jucător de handbal turdean, Denis Vereș, a apărut din partea Federației Europene de Handbal (EHF) care l-a convocat „Respect your talent camp”, acțiune a EHF care va avea loc în Slovacia în luna ianuarie a anului viitor.

Denis Vereș este unul dintre cei mai talentați jucători crescuți și formați în umbra protectoare a „Magnificilor”, devenit jucător de bază la prima echipă, în ciuda vârstei sale de potaissa turdadoar 17 ani.

Jocul său, care amintește de una dintre cele mai „frumoase” extreme stânga din România, Maricel Voinea (l-am văzut, nu o dată, pe Denis marcând spectaculos și cu o dezinvoltură demnă de sportivi mult mai experimentați, prin execuția superbă, cu efect din podea, consacrată de marele jucător la HC Minaur Baia Mare, din vremurile de glorie ale acelui club), nu a trecut neobservat. El a fost declarat cel mai bun jucător pe postul de extremă stânga la turneul din Letonia, unde a participat alături de echipa națională, la Campionatul European U19, grupa B. Dealtfel evoluția sa  la turneul din Letonia stă la baza convocării sale la acțiunea EHF din Sovacia, după ce a fost inclus în echipa ideală a turneului.

Conform site-ului oficial al AHC Potaissa Turda, Denis Vereș, jucător format la centrul de copii și juniori al AHC Potaissa Turda, este unul dintre cei doi jucători români convocați pentru această acțiune unică și specială a Federației Europene de Handbal, care este programată între 20 și 22 ianuarie 2022, la Bratislava, cu ocazia desfășurării Campionatului European de Handbal Masculin, ediția 2022. Această acțiune viitoare sub egida „Respect your talent camp” îi dă lui Denis posibilitatea de a accesa informații și experiențe unice pentru cariera unui tânăr jucător, o șansă imensă de a face parte dintr-un grup select, format din 34 de jucători de perspectivă, selecționați din  întreaga Europă, și undeva lucra cu unii dintre cei mai mari jucători de handbal din lume, ambasadori ai EHF.

Turdeanul nostru va participa la cursuri de: dual career (îmbinarea vieții sportive cu activitatea educațională), pregătire mentală, relații cu presa, folosirea social-media, antidoping și legile sportului.

Acțiunea va avea loc și dă ocazia tinerelor talente selectate de EHF pentru această acțiune de perfecționare multilaterală off-court, de a putea viziona inclusiv mai multe partide din cadrul competiției continentale.

Denis Vereș este un sportiv nu doar foarte talentat, ci și foarte serios și disciplinat la antrenamente, calități care îi vor aduce, cu siguranță, mari satisfacții în cariera sportivă și îl vor ajuta să devină unul dintre numele importante ale handbalului turdean și, de ce nu, chiar din România! Tehnicianul Potaissei Turda, Horațiu Gal, l-a remarcat și responsabilizat, acordându-i încredere și suport, iar Denis nu a dezamăgit, marcând goluri important și având evoluții foarte bune nu doar în partidele din Liga Zimbrilor.

Îi dorim mult succes și așteptăm de la el, cu mândrie, cât mai multe performanțe individuale și cu echipa!

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh