25
Joi, Apr
6 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Potaissa Turda a fost, din păcate, zdrobită în deplasarea din Suedia cu scorul de 41 la 30. O diferență de 11 puncte cu care „magnificii” turdeni nu sunt obișnuiți, nici chiar în confruntările europene.

La pauză, tabela arăta deja un avans al suedezilor de la Alingsas HK de 6 goluri, scor 22 la 16.

Partida nu a fost transmisă la TV și nici măcar live pe internet, surprinzător pentru o partidă europeană a unei echipe din țara campioanei mondiale la handbal masculin, Suedia!

Astfel că suedezii merg mai departe, în sferturile Cupei EHF la handbal masculin, în timp ce turdenilor le rămâne lupta din campionat, unde ocupă un loc care ar putea fi surprinzător pentru unii, având în vedere că vicecampioana României, Potaissa Turda,  nu a făcut niciun transfer de marcă înainte de acest sezon, conducerea clubului turdean alegând să mizeze pe tinerii promovați din pepiniera proprie.

Tocmai poziția secundă ocupată în acest moment de turdeni în Liga Zimbrilor arată că tinerii handbaliști nu au dezamăgit, în pofida eșecului din Suedia, unde Potaissa a fost învinsă, să nu uităm, de o reprezentantă a unuia dintre cele mai puternice campionate de handbal din lume.

În campionat, pe turdeni îi așteaptă o partidă foarte importantă, în deplasare, cu CSM București, una dintre formațiile cu cele mai mari bugete din prima liga din România.

Meciul se va juca duminică, 27 februarie, de la ora 11 și va  fi transmisă live  de TVR2.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh