22
Sam, Iun
5 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Veste bună pentru Turda, unul dintre cele mai mari municipii din țară care nu este reședință de județ. Nici nu și-a inaugurat noua și singura Sală Polivalentă și deja s-a anunțat că a fost nominalizat între cele 8 orașe dintre care se va alege 6 pentru a găzdui partide de la Campionatul European de handbal feminin, care va avea loc în 2026, anunță Eurosport.

România va organiza Campionatul European de handbal feminin din 2026, după ce EHF a fost convinsă de țara noastră, ca urmare a găzduirii Europeanului U19.

Deși a solicitat să organizeze CE de anul viitor, 6 orașe din țara noastră vor avea meciuri de gală în 2026.

România a dat o adevărată lovitură și a primit confirmarea de la EHF că va organiza Campionatul European de handbal feminin, din 2026.

FRH a primit răspuns afirmativ din partea forului european, iar acum mai are nevoie doar de o scrisoare de garanție din partea Guvernului României și Agenției Naționale pentru Sport, anunță ProSport.

Oradea, Cluj, Bistrița și Turda (zona de nord), Pitești, Mioveni, Sf. Gheorghe și București (zona centru -sud) sunt orașele dintre care se vor alege 6 gazde pentru Europeanul din 2026. Apropierea dintre Turda și Cluj ar putea juca un rol important în alegerea celor două orașe între cele 6, infrastructura existentă permiând parcurgerea distanței deintre ele în cca. o jumătate de oră.

România nu a mai organizat o astfel de competiție din 2000, atunci când tricolorele s-au clasat pe locul 4.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh