20
Sam, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Echipa turdeană de handbal masculin Potaissa Turda a încheiat perioada de pregătire cu un al doilea turneu câștigat, de această dată în la Sassari, Italia.

Mai întâi, magnificii i-au învins o formație italiană din Serie A la handbal masculin, partida AHC POTAISSA TURDA - JUNIOR FASSANO terminându-se cu scorul sever de 39-25 după ce, la pauză, avansul turdenilor a fost de doar 5 goluri, 18-13.

Au înscris pentru Potaissa Turda Thalmaier, 8 goluri, Reza Oraei, Pințoiu, Vereș și  Pop, câte 4 reușite, Ramos, 3, Ghivil, Cîntec, Vojvodic, Kbilashvili și Ghiță, câte două, Talas și Dumitriu, câte un gol.

A doua seară, de la ora 20:00, turdenii au disputat finala mare a turneului de la Sassari,  contra bosniacilor de la Sloboda Tuzla.

Meciul AHC Potaissa Turda - Sloboda Tuzla s-a terminat cu scorul de 37-24 (la pauză 20-11)

De această dată Hanțaru a redevenit cel mai bun marcator al formației turdene, cu 9 reușite, Ghiță a marcat 6 goluri, Reza Oraei, Ghivil și Dumitriu, câte 4, Vojvodic , 33, Cîntec și Vereș, câte două, T. Pințoiu, Thalmaier și  Pop și-au trecut în cont câte o reușită.

Cu victoriile de la Sassari, un oraș mirific, situat pe insula Sardenia din vestul Italiei, magnificii încheie o perioadă de pregătire fizică și partide amicale în vederea începerii ediției de campionat din Liga Zimbrilor 2023-2024.

Săptămâna viitoare, pe 27 AUGUST, turdenii  vor juca primul meci oficial, acasă, în compania formației CSM Vaslui!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh