21
Mie, Feb
18 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Clubul turdean de dans Sportiv „Potaissa” își începe luni, 11 septembrie, activitatea la toate Clasele de Dans pentru copii și Zumba însă Cursul de Dans pentru Adulți va începe abia după 1 octombrie.
Activitatea sportivilor pe perioada vacanței de vară a fost una variată, ne informează antrenorii dansatorilor sportivi turdeni :
În perioada  7 - 13 august s-a organizat un cantonament care a avut loc la Abrud (jud. Alba) la care au participat 76 de copii, ditren care 66 sportivi, iar ceilalți elevi de la Șc. Gimn. „Avram Iancu” Turda, care au fost însoțiți de către prof. Loredana Mic. Programul a cuprins ore de pregătire fizică, dans, Zumba, Educație Financiară, Engleză, Arte și Jocuri.
Tot în vacanța de vară, membrii clubului turdean au dat reprezentații de dans sportiv la evenimente private
10 sportivi au participat la Zilele com. Moldovenești și Festivalul Cepei, prof. antrenor Diana Miron și prof. antrenor Alin Miron au participat la Lotul Național Standard și Latino Timișoara.
S-au organizat ore de DANS pentru MIRI și s-a lucrat individual cu sportivii care au ales să facă antrenamente în perioada de vacanță, iar în luna iulie, s-a organizat "Școala din vacanță" un program tip After School.
Ce urmează din 11 septembrie :
- Reluăm antrenamentele la toate grupele de luni, 11 septembrie
- Miercuri, 13 septembrie, la ora 17, începem Cursul de Dans pentru începători ( 5 - 13 ani ). Înscrierile se fac la sediul Clubului sau la tel. 0747074306
- Între 18-19 Noiembrie vom organiza CUPA POTAISSA la DANS SPORTIV - Ed. a 25-a, pentru care  deja am început pregătirile, competiția fiind una de tip ranking și anunțată în Calendarul Competițional al FRDS.
- La primele competiții : The Grand Gala - WDSF Competition București, 8 septembrie și Timișoara Open Championship, 10 septembrie  ne vor reprezenta d-l Alin Miron în calitate de Scrutineer WDSF și d-na Diana Miron în calitate de arbitru FRDS.
Tuturor elevilor și sportivilor le urăm Succes în noul an școlar și în noul an competițional !

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh