29
Vi, Sep
20 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Două turdence inimoase au participat la Ultramarathonul Autism24H din Mamaia, eveniment care a adunat donații pentru copiii cu nevoi speciale.

Împătimite ale alergărilor pe distanțe lungi, Monica Șuteu și Anamaria Biro, au reușit să alerge, fiecare, câte 100km, în cadrul echipei "Iubește-ți aproapele” din Suceava.

„Poate la anul avem echipă de Turda”, își manifestă speranța alergătoarele turdene care, prin gestul lor au atras sume importante pentru copiii diagnosticați cu autism, prin participarea la Ultramarathonul de la malul mării, alături de alți peste 1000 de alergători din întreaga țară.

Anamaria Biro (stânga foto) a reușit să atragă și să doneze 515 km iar Monica Șuteu, care nu este la prima participare la Ultramarathonul de la malul mării, a donat 110 km.

Cei care au vrut să doneze și să se implice au cumpărat km de la alergători. 1km=10lei, donație care a mers către asociația care a organizat evenimentul, Centrul de Autism Marea Neagră din Constanța, asociație care are multe proiecte ce sprijină copiii cu nevoi speciale și familiile acestora.

Cu atât mai mult, turdencele noastre, Anamaria Biro și Monica Șuteu, merită toate felicitările, alături de toți donatorii și ceilalți peste 1000 de alergători participanți la Ultramarathonul Autism24 h de la Mamaia.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh