17
Lun, Iun
9 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Conducerea AHC Potaissa Turda anunță că formația turdeană din Liga Zimbrilor la handbal masculin va juca în Cupa României abia în luna februarie a acestui an.

Dar până atunci, staff-ul turdean a reușit antamarea a două partide de pregătire.

Programul partidelor amicale din această iarnă începe vineri, 26 ianuarie, de la ora 18:00 când AHC Potaissa Turda va disputa un meci de pregătire cu CSM Odorheiu Secuiesc.

O a doua partidă amicală va fi disputată a doua zi, de la ora 11, tot în compania  harghitenilor de la  CSM Odorheiu Secuiesc, sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 11:00

Ambele întâlniri de pregătire vor fi găzduite de sala „Gheorghe Barițiu”

Revenind la partida din Cupa României, „magnificii” for juca în turul întâi al acestei competiții în Vestul României contra celor de la CS Unirea SÂNNICOLAU MARE  în a doua săptămână a lunii februarie, la o dată care va fi anunțată ulterior.

În cadrul ediției 2024 a Cupei României Râureni, la handbal masculin, s-au disputat deja două partide într-un tur preliminar.

CS TEUTONII GHIMBAV -  CSM ORADEA, scor final 28:29, la pauză 15:15, și CSU GALAȚI – CSM FĂGĂRAȘ, terminată cu scorul de 34 la 32, după ce pauza consemna un 13-15.

CSM ORADEA va întâlni, în turul întâi în deplasare, CS Universitatea Craiova, iar CSU Galați va primi vizita celor de la ACS HC Buzău 2012.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh